Thursday, 10 July 2014

My Secret Boyfriend - Kaoru❤

Akhirnya Cik Kaoru telah melepaskan karya-nya pergi setelah sekian lama I tunggu walaupun I belum terbeli komiknya yang sebelum ini iaitu My Secret Bodyguard.. komik terbaru yang I maksudkan is My Secret Boyfriend. OMG! ta sabar I mahu baca, sebab aku yang beria-ia bertanya pada Cik Kaoru nih bila mahu update komik lagi, tak sangka woo dia balas  I hahahaha well terharu and thankyous cik Kaoru lots of ❤❤❤ to you  .. tapi I pula yang paling ketinggalan zaman mahu beli dia punya komik. maaf ya cik Kaoru kerna anda mempunyai peminat seperti saya T_T tidak mengapa, lepas raya nanti I akan beli komik mu wahai Cik Kaoru yang manis comel :* :* Mu tunggu I datang beli kay .


Yay! dah keluar pun. awwwww


Bodyguard.. karya sebelumnya

antara karekter dalam komik ' my secret bodyguard '


Antara komik hasil dari Cik Kaoru yang aku sudah beli :-

komik nih memang best dan aku suka watak hero dan heroin-nya. dua-dua sasau tapi saling ambil berat antara satu sama lain biarpun Julien dah ada kekasih, Mia pula... still single.

xda terlepas peluanglah, aku dah beli awal2... hahaha


best! 




sekuel dari Lost Diary.. best gilaa wa cakap lu. ahakz!


ini pun best, bukan komik tapi novel dimana aku enjoy membacanya.. *Cik Kaoru kata, her dream guy macam katun lelaki yang tengah bawa order tuh, rambut panjang warna blonde diikat kemas sambil pakai spectacle* aww...seksinya<3 ngehngehngeh~

status: lama tak update bukan kerna ku sibuk, belum tiba masanya, tapi adalah.. secret! ahahaha.. ada banyak entri I mahu update tapi masih simpan sebagai draf, yang lain belum siap..sebab akukan sudah set mode untuk blogwalking di blog kamu, tapi hanya sempat singgah sajalah, kekadang x larat mahu komen or follow, sesiapa yang perasan aku ada singgah diblog kamu, boleh tinggalkan jejak disini..nanti I follow kalau sempat sehh <3







6 comments:

  1. alangkah indah kalau jejaka dalam komik ini wujud didunia =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, sy pn fikir benda yang sama.. hehee..

      Delete
  2. niesa x minat sgt baca komik2 ni...hehe..dulu je minat sekarang dh kureng..

    ReplyDelete
  3. omo omo omo kaoru~~~ komik dia sangat best! kaoru's ake house tu yang 1st yus beli tapi ada orang dah hilangkan warghhh -.-"

    ReplyDelete
    Replies
    1. omo!! minat Kaoru juga??! haha.. samala. alaaa, syg nya .. t,t

      Delete