Thursday, 21 August 2014

Giveaway~ Saya nak poskad dari Moscow

Hello to all bloggers...

Ok, ini pertama kali I join segmen-segmen nih, kalini Giveaway: saya nak poskad dari Moscow..

Bila baca Moscow, I terus "Apa? Moscowww???" ahahaha.. jakun seyh!!

Jom friends kita join segmen The Perks of Being Eva sambil blogwalking.


Rakan tag:

1. krung2x
2. JunkyoHikari
3. FaraFirhana

Well, thanks to adik Lieya Yaya sebab tag saya :B

status: dari dulu lagi saya suka Rusia, teringat dulu saya pernah ada seorang kawan berbangsa Rusia, dia half malay+Rusia, ayah dia Duta Rusia.. tapi sayang, x sempat mintak no fon dia sebab dah lama dia x online T_T . next entry hendak cerita about him :) to Shiera Leo, is it ok ke I taip panjang2 nih?? hahaha.. :D

15 comments:

  1. hai fina..singgah malam sini..
    gd luck ya..^_^

    ReplyDelete
  2. hye fina ^^
    hensem tak budak lelaki tue ?
    orang rusia nie comel2 ~ pipi merah =)

    ReplyDelete
  3. good luck :)
    bw dr segmen yg sama dan follow.

    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum. thanks join! make sure yg ditag tu tau okay :) ohh suke russia eh? stay tune la kt blog sy. insyaAllah sy akan tulis byk psl rusia nnti. btw sape laki tu? boleh sy cari kt russia nnti :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah bagitahu mereka pun :) . ok ok, dah add awak dalam bloglist saya, muehehe.. lelaki tuh, alaa.. nnt saya buat entri ttg dia kay :D hihi..

      Delete
  5. haiii... gud luckk yaaa... :)

    singgah dr GA yg sama :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/giveaway-saya-nak-poskad-dari-moscow.html

    ReplyDelete
  6. Good luck Fina-chan :3
    I like Russia too :3
    tapi taktau sgt pasal Rusia nih.. minat pun sebab banyak tengok cerita perang :D ahahaha...
    ehhh.. siapakah lelaki yg bertuah tuh? :D macam best je hehe...

    ReplyDelete