Sunday, 17 August 2014

Terima Kasih Google 1708 :)


Google ucap befday kat saya... TQ, terharu biarpun tahu ini semua mesin yang buat ;p
(bila gerak arrow akan keluar "Happy Birthday fina!")
pelbagai bangsa kek Google-sensei bagi pada I :))))



Maxis bagi panggilan PERCUMA 24 jam.. awww.. lama x bergayut dalam telefon, siapa nak kol yah?! ^-^
abaikan mesej tidak berkenaan!



Kek tahun lalu... hahaha.. tapi I saja post disini, maklumlah, tahun nih xda kek larr.. so, I'm forever 21, yay!
Soalan: perisa apakah kek ini???


anak buah saya buatkan dalam format gif, konon hadiah hari jadi, oklah, I terharuuuu.. biarpun cara gerak dah macam headbanger, tetap dihargai.. thanks Dina <3 love her so much ^-^


22 comments:

  1. hye hye fina ^^
    hepi bufday my cutie =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. krung2x, terima kasih taw <3 hehehe ^_^

      Delete
  2. Replies
    1. hi Ying, thanks sudi ucapkan :D :D

      Delete
  3. happy birthday fina. ^^, comellah awak. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi ucapkan, Kak Amy <3 .. ^-^

      Delete
  4. dear . happy belated birthday ! :D

    ReplyDelete
  5. happy belated birthday dear :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/nuffnangers-week-2-thank-you.html

    ReplyDelete
  6. nice pictures *-*
    xx
    beauthi.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday. lambat pulak yus wish hoho XD
    wish you all the best in your life ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamin.. thanks for you wish Yus :D

      Delete
  8. jalan sini. :) hehe. ohsem je gif tu. hehe

    ReplyDelete
  9. epi besday dik..beza tarikh besday kite 2hari je, akak 1508.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, yeke?? wahh, Fina pn nk ucap 'happy befday' to akk juga lah . hehe

      Delete
  10. happy birhtdayyyy! ehhh tak terlambat lagi kan.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. still in August^^ .. terima kasih Saaaaa!! <3 hehehe...

      Delete