Sunday, 31 August 2014

Video ekstrem yang menakutkan

"Pak!" Putus 2 jari si sang pemuda. Dia menarik semula tangan dan cuba mengusap tangannya yang hanya tinggal 3 jari. Air muka berkerut tanda kesakitan dan juga kelihatan seperti mahu menangis.

tinggal ini pic sopan yang saya jumpa dalam internet.keh!


Beberapa orang awam berkumpul menyaksikan kejadian yang mengerikan itu. Si pemotong jari itu mengacukan pistol kearah pemuda tadi tanda mengugut. Beliau berbuat demikian supaya si pemuda meletakkan tangannya yang cedera parah semula di atas kayu. Mahu tidak mahu, dia terpaksa meletak semula tangannya, kemudian si pemotong tanpa ragu-ragu menghayunkan kapak itu ketangan si pemuda maka terrr.......

Tett!!! Preview pun habis. [nampak sekilas saja tak tengok semua, sebab menggerunnnzkan]

Menyesal I tengok itu video, kalau tahu, bayar RM100 pun tak hingin! Kalau RM1000 mungkin dipertimbangkan. Kah! Serius beb, video tuh random playing dari galeri handphone my bro, padan muka suka godek lagikan,  tak pasal2 dapat tengok video extrem. Terasa macam mau padam video tuh tapi, itu bukan handphone saya.. Seriau gua!

Saya memang, video potong-potong nih memang saya tak lalu, dulu pun masa sekolah kawan-kawan selalu kongsi video-video ekstrem nih kim salam lah mahu tengok(oh kuingatkan slma nih diriku cool T_T). Tapi, ada satu video ekstrem saya pernah tengok sampai habis, bukan preview, kes nih tak tahulah dimana berlaku, tapi kesian gila sangat dengan mamat orang putih tuh(dahla encem kah)

mcm ini ^_^
Kepala dia botak(I gelar dia Hitman), dia dibaringkan ditanah dengan kaki tangan diikat.. latar tempat dalam hutan kot sebab banyak pokok dan tersembunyi, ada beberapa orang disitu berpakaian serba hitam dan pakai masks yang dua orang itu sedang tahan si Hitman tuh, Hitman tuh dia nangis sambil tutup mata dia, dan merayu supaya tak dibunuh... beberapa minit kemudian.. zuppppp!!

Dengan rakus lehernya disembelih tanpa balas kasihan... terkejut beruk tengok wooi!! Sampai hati my kazen kasi tengok I itu video. S**t!! Tapi itu sudah lama lah, around 2007 so sekarang sudah tak berapa mahu ingat. So menakutkan bila diingat kembali, bila dah beransur lupa, tadi tertengok pula video ekstrem tanpa sengaja. WHY LAHHHHHHHH!!! T_T

status: siapa penah layan kari-ngeri .. wueeerkkkk!

6 comments:

  1. wah... tobat Tedi tak nak tengok

    ReplyDelete
  2. upah pun tetap taknak tengok... melekat dalam otak.. haishhh

    ReplyDelete
  3. belum pernah tengok lagi and jgn haraplah kalau kite ni nak tengok video yg gitu. erhhh T_T

    ReplyDelete