Wednesday, 3 September 2014

Adegan comolod pasangan kekasih fresh didepan mahta I lagy . T_T

kanafe semua ini berlaku didepan mata I? taboleh kah tunggu saya pergi dulu baru buat adegan comolod+pelukspeluks kertart ituuuuh?!

Ouchhh! Touchinggg lha ini macam dah lah saya seorang single(eh cam haku kesahhh) joking-joking. kukukui ^_^

Vegini sekalian, ada satu kali tuh I dengan my okasan pergi satu supermarket yang cukup2 bajet, then I nih pergi tingkat atas mahu beli botol air macam budaksekolah funya tuhhh..kah! untuk stok I minum-minum dibilik sampai mabuxxx(airputihhhhh beii) , sevanyak 3literssss, heh,, vanyakkk kan? vanyakkk kan? kau hada?? wakahhh!

Pastuh, my bro nih memang cadburriedd woo.. adakah patut dia tinggal saya dan my okasan dalam market tanpa beritaukk kami.. cepodaahh punya havannnngg!!!!! sian my okasan pusing2 panik kat bawah tuh sambil memanggil sayu nama I yang cool nihhhh.. ~~Fifi~~.. ~Fifi~~.. (eh bukan fina kahhh?) agagaga.

Then saya turun lah lepas ambil satu botolair 3liters beb! bayar apa semua then tunggu lageyyyyy di kaki lima market bajet tuh sambil menyoal siasat pekerja2 bangla yang tapuasa disitu kerna makannnnz tanpa permitt.. kah! Lalu I lihat dari jauh 2 orank remaja girlsandboy berlari ala2 hindi sambil girsl tuh lommppat manja dibelakang boy itu..huh, sedua saat gak lelaki tuh hampir2 terduduk sebab si GF besauuu sikit dari dia..kah! (taromantikmanafhunn) ..

I yang hedupp single lalu terjelesss nih mula menyumpah menyampah dengan aksi garinggg daring mereka.. fuuhhh.. ramaiii lah mahta memandangkan sebab situasi gituuh jarang berlaku.. ada yang mengucap. ada yang urut2 vulu dadaa..kah! yang tabolehyblah my okasan nih sebok cuit-cuit my hands nih hah suhh tengok sambil gelakkk besauuuu.. beravoooo maaaaa!! kah!

Tik!Tok! mereka terussssssss... zuppppp... "umpppftt..umpppfttt" ditengah jalan raya. hadaa yang merakamz dan menoleh sedas-dua. kah! Saya? I kan gadis kyeopta yang innocent opkoz lah I toleh puhhraa-puhhraa masuk dalam kedai ubat orang cina terus tanya berapa hargaa minyak ular sevotol.. pehh! My okasan pulaks sudah melepaskan tawaaa nya(tetiva fulak tuh ada geng ketawaa disebelahnya).. fadan muka, ingat romantik kunun, tapi romani(funni bah) kah!




Ta sanggup I tinguk sebab saya kann pemalu wakahhh! Tapi itulah yang saya saksikan bersama geng-geng yang lain (juga terdiri dari uncle2 cina, kadazan, and some etniks lar) Haishhh... nasib bek time puasa kalau tidak I kebumikan mereka heduppp-heduppp >:(  .. Seriusssss, rugi juga my havangggg ta datang cepat, kalau ta, boleyyy jugaaaa dia menyaksikannnn aksi gituuu secara LIVE! alamakkkkk... cabuttttttttttt! :P

status: lupa gtaukk, 2 remaja itu ialah foreigner.. boys- Orang Futtih , girls- Orang Negretooooo kah!

okasan: mama :P

14 comments:

  1. Replies
    1. kalau yg dlm pic tuh mmg suwitt la, tp yg saya cerita tuh mmg tahda suwitt pun. hahahaha

      Delete
  2. fina ko tinggal kat mna? what do mean by 'umpftt..umpftt.." hahaha.. mimang funny la klu yg sya pikirkan tu.. ituu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lbg kurg kt Sandakan ^^ , it meant Kissinggg laa..ahaaha, bikin lucu baa kalau ko tinguk.. :D

      Delete
  3. Haha nasib baik foreinger. Tapi tak elok gak tunjuk kat public camtu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3x.. wat malu saja, ahahaha..

      Delete
  4. huhu, sabar ja la meninguk tu kan fina..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya tinguk kejap ja kak, ta sanggup baa.. hahak. bikin malu T_T

      Delete
  5. Mengapa vegitu shushah shayer nak membache arthikel anda? Hahaha :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kehkehkeh.bahasa fenuh simbolik gituuu. ahakz, takpa, next time saya taip normal .kehkeh!

      Delete
  6. banyak dah berlaku sekarang ni kan.. kak ana follow fina disini hari ni,sorry lambat dtg sini semula,#96.. :)

    ReplyDelete
  7. cuci mata..biasa d tv,ni depan2 mata lg.....haha..

    ReplyDelete