Monday, 1 September 2014

Tahdapat polou kau lahhh

I love poloou belog orang, tanpa mengharapkan hapa-hapa takesah lah korang hendak follow I baliks or tak, tapi please, kalau you all dah follow I tuh dan berharap untuk dipolou kembali,

SILA TINGGALKAN URL BLOG KAMU DI 

CBOX KT SEBELAH KANAN NIH HAH!!

NAMPAK X NAMPAK X? kehkehkehkeh.. sebab kalau you all setakat tinggalkan link-link dekat komen tadamaknanya . sebab saya tahdapat copy pun link tuh hendak tahip satuh satuh wa malasssszzzzz :B .

And , jangan mengharap saya mengklik-kan proffil blogger you all sebab bila I dah klik, LINK kamu ada yang tidak keluarrrrrr.. grrrrrrrr! So, vagaimana saya mahu polou you all! sushiiiiiish tol arrh!! keuhkeuhkehu.. so wahai titantitan bidadariku, sila Hambil notahhhh yahhhh... 

Siew Yoo Son. Kah!

status: tengah memandu Ferrarawwrrrrrr. Hoh! T_T

2 comments:

  1. ohh..jap jap akak nk buat..harap ada kunjungan nanti ye hhihih

    ReplyDelete
  2. aww aww...i'm already follow this blog for a long long long timee... hihi

    ReplyDelete