Saturday, 25 October 2014

spermmmmmmminggggg lagikkk! matikss larh >:=(

amboi amboi.. mentang2 laa I lama ta online, ada juga pihak yang take advantage juz gara2 nak cari duit lebih dalam my blogs nih.. lagi mentang2 laa I nih buzy dengan rutin/kerja harian siap ta sempat nak terjah your blogs dan tinggalkan jejaks di blog korunkk ehem2, update fhun jarang2, ada juga yang sempat jeling2 tinggalkan link yang tah apa2 entah.. (sori bagiku ta penting fhun link2 money nih)


Seriously, saya ta marah tapi saya tasuka la cara cam tuh, tinggalkan link shareypurstory*lupa nama dia malas mahu kliks ahak* dalam shoutbox titan I tuh pastu tinggalkan mesej yang ta cool dimata ku .. saja ler tuh tinggalkan komen yang sure menarik perhatian orang supaya orang klik link tuh dan akhir2 nya menyemak je dekat my shoutbox..

Actually la kan, shoutbox itu I sediakan untuk orang yang datang tinggalkan jejak dan serius untuk berbalas kunjungan dari blog ke blog yang lain (anything la kecuali spam) , suka juga bila ada blogger yang tinggalkan link blog diorang dekat shoutbox tuh hah.. Koz, saya dah tukar prinsip dalam dunia blogging nih, I blog apa yang I suka, I tulis apa yang terlintas di fikiran ini.. duit2 online apa semua tu belakang kira.. serious!!

Please lah kay, bukan tah nak tulung 'korang' tapi apakejadah nya kau kongsi cerita beraks kau dalam shoutboxku woii??! pengotoiii tol arh ko!

Tapi ta mengapa, daku mahapp kan korang, kekadang lucu gk baca tapi bila klik lain pula cerita nya.. kecewa aku! huh.. tapi apa2 pun, I nak jawab gk sebenarnya .. ekekekeke~


Fina: macam ko jak pandai verakk.. huh!



jawapan kepada -->

maleficient: ta takut fhun.... 

Kara: Air Putehh

MrMiss: ek eleh.. nak bagi aku jeles arh tuhh ! 

SatuCinta: sedih error404 not found bro!!



Anesa: ada gk., pic ku semua COOL, 
ta HOT cam ko.. kekkeke~

psst: tp privates la, di Instagram, I suka follow orang, tapi I ta suka orang follow I..
bahaya woooh.. 

Status: entah lah, spamming kah or tak, saya tatap ta suka itu link2money kay.. vuaatt nyemaxx jak ! fai fai ~

Friday, 24 October 2014

Song JiHyo dari kacamata setiap sudut orang... ngeh3x!




kalau kamu fans of runningman dan sudah pernah tengok episode dia dari mula, korang akan faham apa yang disampaikan oleh gambar ini berdasarkan personaliti SongJiHyo disetiap mata individu dan ia memang TRUE ;p


Part KwangSoo tuh memang lucu..hakhak




Monday, 20 October 2014

#1. Instaaakes....

Hi bloggs,

Entahlah, whats wrong with me? during diet nih lah my nafsuu makan macam membuak-buak.. seriously, saya sangat menyampah pada wanita2 yang makan banyak but still skinny.. why 'she' is not me?? T_T

Dalam Instagram tu laar.. I rajin mem-follow wanita2 yang kurus2 dan selalu upload gambar makanan yang sangat delicious.. Why korunx kejamm gilaa?? shitttttttoooo... But I do liked it :)

Macam kes dibawah nih lah... si owner Hxxxxxx tu setiap hari memang ta miss la kalau ta upload gambar food, especially makanan yang berasaskan "bake" . kalau kau faham apa yang I maksudkan...





















































See?? Siapa ta tergoda, terancam, dan terliur kan?? memula terasa mahu unfollow juga minah tuh, tapi hati kecilku memujuk.. "please jangan" . So, from until up now I still being her unknown victims. Dan yang paling voddohh daku menyukai nya.. Damnnnnnitooooooh!!






Oh, lupa hendak perkenalkan, inilah dia owner tuh..
cantik dan slim kan?? she is originally from Korea dan makan
banyak, manisan2 junk food pun ta jadi gemuk..
Jealous waaaa!!



Saturday, 18 October 2014

Friday, 3 October 2014

TraceCyrus tewassa... gomen!

Terjaga dari tidur.. check Instagram jap. Malam kelmarin, lagi kelmarin dan yang kelmarin, yg malam Isnin tuh, I ada buka acc IG @tracecyrus , 


abang si Miley Cyrus tuh, I komen lah, "kau nih,muka memang handsome, tp sayang tattoo dah mcm baju tshirt dah.. I hairan, knp la ko 'jahanam' kan badan kau dengan useless tattoo nih. tak padan2 dgn wajah innocent kau.." *ayat sopan kay tp juz pasar kan dsini* tp in inglesh lah I komen, kang kalau guna bahasa Sanskrit konpem dia ta faham hakhak. 
serius, I tiada niat nak sindir or ta puas hati dengan mamat saleh nih, I juz direct to the point ngn dia koz I sangat sure yg dia ta kan baca punya. hakz!

keesokkannya saya buka Instagram dan memulakan "kerja sambilan" stalking IGs orang *ehem, IG org niaga lahh ;p*, I ternampak dia posted pic di bawah ini...



hahak.. ta taw la dia benar2 kesal or sarcsams tp apa yang I fikir mmg betul.. ^^ and I tak rugi apa2 pun.. kekekee. tp walauapapun, Trace Cyrus tetap handsome. tp skg dia dah ada girlfriend, iaitu ' London Tipton ' siapa kenal girl this asian chick ? kita gengzzzzz :B