Friday, 3 October 2014

TraceCyrus tewassa... gomen!

Terjaga dari tidur.. check Instagram jap. Malam kelmarin, lagi kelmarin dan yang kelmarin, yg malam Isnin tuh, I ada buka acc IG @tracecyrus , 


abang si Miley Cyrus tuh, I komen lah, "kau nih,muka memang handsome, tp sayang tattoo dah mcm baju tshirt dah.. I hairan, knp la ko 'jahanam' kan badan kau dengan useless tattoo nih. tak padan2 dgn wajah innocent kau.." *ayat sopan kay tp juz pasar kan dsini* tp in inglesh lah I komen, kang kalau guna bahasa Sanskrit konpem dia ta faham hakhak. 
serius, I tiada niat nak sindir or ta puas hati dengan mamat saleh nih, I juz direct to the point ngn dia koz I sangat sure yg dia ta kan baca punya. hakz!

keesokkannya saya buka Instagram dan memulakan "kerja sambilan" stalking IGs orang *ehem, IG org niaga lahh ;p*, I ternampak dia posted pic di bawah ini...



hahak.. ta taw la dia benar2 kesal or sarcsams tp apa yang I fikir mmg betul.. ^^ and I tak rugi apa2 pun.. kekekee. tp walauapapun, Trace Cyrus tetap handsome. tp skg dia dah ada girlfriend, iaitu ' London Tipton ' siapa kenal girl this asian chick ? kita gengzzzzz :B