Friday, 24 October 2014

Song JiHyo dari kacamata setiap sudut orang... ngeh3x!




kalau kamu fans of runningman dan sudah pernah tengok episode dia dari mula, korang akan faham apa yang disampaikan oleh gambar ini berdasarkan personaliti SongJiHyo disetiap mata individu dan ia memang TRUE ;p


Part KwangSoo tuh memang lucu..hakhak




4 comments:

  1. kwang soo yg tinggi tu kan , i pernah la tengok rm ni dulu, tak follow pun tak sempat, kelakar kan dorang.

    ReplyDelete
  2. setuju sgt dengan gambar yg untuk gwang soo tuh... hahahahahh :D

    ReplyDelete
  3. yus rasa dia jelah pelakon korea yang tak kisah dengan rupa.
    tak pakai mekap pun tak apa. sangat natural. sebab tu yus suka sangat dengan dia.
    tak bajet comel sebab dia memang dah comel :D

    ReplyDelete