Saturday, 25 October 2014

spermmmmmmminggggg lagikkk! matikss larh >:=(

amboi amboi.. mentang2 laa I lama ta online, ada juga pihak yang take advantage juz gara2 nak cari duit lebih dalam my blogs nih.. lagi mentang2 laa I nih buzy dengan rutin/kerja harian siap ta sempat nak terjah your blogs dan tinggalkan jejaks di blog korunkk ehem2, update fhun jarang2, ada juga yang sempat jeling2 tinggalkan link yang tah apa2 entah.. (sori bagiku ta penting fhun link2 money nih)


Seriously, saya ta marah tapi saya tasuka la cara cam tuh, tinggalkan link shareypurstory*lupa nama dia malas mahu kliks ahak* dalam shoutbox titan I tuh pastu tinggalkan mesej yang ta cool dimata ku .. saja ler tuh tinggalkan komen yang sure menarik perhatian orang supaya orang klik link tuh dan akhir2 nya menyemak je dekat my shoutbox..

Actually la kan, shoutbox itu I sediakan untuk orang yang datang tinggalkan jejak dan serius untuk berbalas kunjungan dari blog ke blog yang lain (anything la kecuali spam) , suka juga bila ada blogger yang tinggalkan link blog diorang dekat shoutbox tuh hah.. Koz, saya dah tukar prinsip dalam dunia blogging nih, I blog apa yang I suka, I tulis apa yang terlintas di fikiran ini.. duit2 online apa semua tu belakang kira.. serious!!

Please lah kay, bukan tah nak tulung 'korang' tapi apakejadah nya kau kongsi cerita beraks kau dalam shoutboxku woii??! pengotoiii tol arh ko!

Tapi ta mengapa, daku mahapp kan korang, kekadang lucu gk baca tapi bila klik lain pula cerita nya.. kecewa aku! huh.. tapi apa2 pun, I nak jawab gk sebenarnya .. ekekekeke~


Fina: macam ko jak pandai verakk.. huh!



jawapan kepada -->

maleficient: ta takut fhun.... 

Kara: Air Putehh

MrMiss: ek eleh.. nak bagi aku jeles arh tuhh ! 

SatuCinta: sedih error404 not found bro!!



Anesa: ada gk., pic ku semua COOL, 
ta HOT cam ko.. kekkeke~

psst: tp privates la, di Instagram, I suka follow orang, tapi I ta suka orang follow I..
bahaya woooh.. 

Status: entah lah, spamming kah or tak, saya tatap ta suka itu link2money kay.. vuaatt nyemaxx jak ! fai fai ~

2 comments: