Monday, 17 November 2014

Band baru - BTS

Hi my dear blog,

Ok, sejak perpecahan EXO yang sudah kehilangan anggota member terhandsome dan tertinggi iaitu Kris Wu dan si suara angel iaitu LuHan, yang telah berjaya mematahkan hatiku menjadi 5 kepingan.. Lalu aku beralih pada group BTS. Yes, full name nya Bangstan Boy. 

Well aku jadi fans of BTS baru je. Rasanya ta sampai seminggu. Heuheu.. tapi aku masih dalam proses untuk mengenali hati budi personaliti dan aktiviti mereka. So far nya I suka, suka sesangat,. Neh, padan muka mu EXO, siapa suruh kamu menghancurkan hati ku dan juga peminat kamu yang lain diserata dunia. Siap mereka ship2x kasi jadi kamu manusia songsang diatas bumi ini. Dafuqq??!

Enough with EXO but I still love them.. So BTS, ermmm.. I really like J-Hope. Auchhhh! Fisrt I menonton MV mereka di Youtube, I said , 'Huh, nothing special meh!' .. then J-Hope's face was appear on my screen and I startled ! 'OMG' bilang ku dalam hati.. wkwkwkwkwk.. Kiutnya dia. IDK, sometimes he looks like Baekhyun Exo (Sungmin SJ juga).. tapi aku lebih suka J-Hope lah sebab Baekhyun sudah di taken sama itu Taeyeon. Damnnnn! As a fans, ku doakan mereka ok-ok je, cepat-cepat kahwin, dapatkan zuriat (just saying) ta comel pun ta mengapa, rezeki dari Allah ta boleh di kondem. eh eh, kata enough dengan EXO tapi I masih lagi menyentuh pasal Baekhyun. Hak hak. nampak sangat minat I nih masih ta pandai pudar, well, itu tandanya I setia bersama EXO. ok, cukup, entri ni about BTS (sambil dengar lagu BTS - Just One Day nih sambil tangan terketar-ketar)

Tapi in BTS, hanya beberapa member je yang I minat... mari korang tengok siapa calon-calon bertuah yang berjaya memikat hati I ini... (amboihhh ayat minta sefarkkk meh!) 


J-Hope





Kepada yang belum mengenali J-Hope itu, nah.. perkenalkan lah, my J-Hope! Comel dan handsome kan? *jangan muntah please*  wkwkwkwkwk... ada yang kata dia ta kiut dan gigi panjang. Eh, eh, yang mengutuk itu sudah sempurna dan cantik kerwww?? shame on you derr. Biarpun gigi dia panjang tapi dia disayangi oleh ratusan ribu wanita/perempuan diluar sana taukkk! Setiap insan mempunyai charms dia masing-masing.. So, in my eyes, J-Hope sememangnya kiut. kuikuikui.. 


Rap Monster






Inilah dia Rap Monster. Nama sebenarnya Kim Nam Joon :) . Ok, firstly, sejujurnya I ta suka lah dia nih. Suara dah lah garau besar, nampak jahat lak tuh. hukhukhuk.. nah, itu lah akibatnya bila suka judge orang dalam pandangan pertama. Tapi kenapa I boleh suka? cenggini guys (cm la korang mahu taw kan hakhak) .. Petang tadi I cuba2 tengok Weekly Idol la karnn.. so my eyes was caught up by this sexy boys ;p damnn.. Dia yang selama ini kufikirkan 'badboy' types dimataku telah bertukar menjadi seorang sopan dan pendiam. Dalam hati I berkata 'oh, dia seorang yang sweet' .. maka daku menyesal kerna menuduhnya seorang yang jahat. Please don't contohi me okay.. tapi, bukan sebab itu je I suka dia, bibir nya yang seakan berisi itu juga menarik perhatian.... wakakakakah ! well, IDK, i cant describe overall, I just like him the way he is <3 , Nam Joon, noona loves you, please loves me back




Jin


Ini Jin yang bukan hidup dialam ghaib tu yah. Ini Jin manusia yang hidup di bumi Korea. Jangan salah faham yooo.. See, macam mana lah kakak ta jatuh hati dengan adik Jin nih, siap genggam bunga Rose lagi sambil nyanyi lagu feveret kakak.. Aishhh!! Tapi, ini dalam MV sajorrr, ta mungkin akan menjelma di alam realiti *merajuk ;p* .. ini I suka gak sebab bibir dia berisi tebal.. alamak pervss nya aku. ahakssss! 


So, amacam my dear bloggie? Handsome2 ta mamat sepet mata yang i perkenalkan ini? kuikuikui.. well, I love them so much.. so, 

Please loves me back, boys !

status: now listening BTS- JUST ONE DAY <3