Friday, 28 November 2014

Hati kena sado... T_T

Kena kopek oleh bebudak anak kakak I .. cmna la nanti mahu blogging and chatting.. huhu..
laptop pon cap ayam punya. thats why laa I selalu mentioned mahu beli iMac (amboihh imac terosss kioo) ..

soo, selepas tragedi ini, saya akn jarang update dan BW , mungkin online di handphone saja memandangkan hati lappy saya pon daa kena sado (actually aku pon ta paham apa *sado2* nih,guna jak la ayat tuh) .. so, bogoshipo lah umtuk kamu T_T

status: update pakai henfon sambil carik punat laptop ^_^   *lam hati menangis*


update: selepas kejadian... seksa beiii menaip tanpa kesempurnaan nih.. huks! 



yang bertanggungjawab.. *senyuman evil*
actually bukan dia seorang, dengan abg dia juga, tapi dia nih la
yang selalu kantoi dengan I, pastu kepingan keybod tapuk dalam mulut...
mcm aku ta nampaksssss! heh!! saya lg hotaaiii taw >:(

11 comments:

  1. ala ciannya..sama dgn laptop kak wana..nasib baik 2 punat ja yang dikopek dan bagusnya dapat balik punat tu..fuh, lega..memang nanges la kalau x dpt online dari laptop..sabar ja dik..minta beli baru sudah tu.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya kak, sign maw minta beli baru laito, tp duit ja blm cukup :P hik hik

      Delete
  2. Hahah...kesian pun ada..
    Klakar pun ada.
    Sabau je lah..
    drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. haha., lawak ader ksian pun ader., hntar kedai leh buat lg tu., xpun bli jer usb keybord xsmpai rm20.,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa laa, alang2 tggu yg baru..heuheu, uihh, murahnya rm20?? aritu sy tgk kdai multimedia mhal.. rm32!! pkir2 blk na beli or tak.. *eii,kedekut mat mat haha*

      Delete
  4. aduhh... hancur hati nampak lappy oh lau sya laaa... hahaha.. goodluck on uupdating ur blog fina. felt sorry for u thoughh.. T.T

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya baa Ann, juz mmpu b'sbr saja :D .. ok Ann, thanks ^^ , and please tc of little angel in ur belly :)))

      Delete
  5. sama lah kita..senasib.rongak dah laptop dikerjakan anak sedara

    ReplyDelete
  6. bwahahaha.. Fina sorry tak tahan nak gelak... ade ke patut tinggal yg tu je.. kui3 XD

    patutnya suruh cabut semua.. kekeke XDD

    oopsss :D

    takpe nanti beli baru mwhehehe :)
    lega sebab adik Misaki semua dah besar gedabak.. XDD

    ReplyDelete