Friday, 21 November 2014

Paling seksi dihati ku. aww aww!

Semalam (malam Rabu), time berlegar-legar diruang tamu sambil buang masa tengok astro Awani ada news tentang Chris Hemsworth tu hah. Ta kenal, well Hemsworth nih pelakon utama dalam filem Thor. Kalau ta kenal gak, ko p google la sendiri memasing ada jari wkwkwkwkwk.

So the Headline dia adalah begini "Chris Hemsworth telah dinobatkan sebagai lelaki paling terseksi di dunia". huh! Makan muu nokss... paling seksi didunia chuiiii.. hakhakhak..



Aku macam, "eh boleh pulak camni?" .. memandai saja orang futtih nih kan nobat2 kaum sebangsa mereka sendiri jadi makhluk paling seksi didunia.. kalau setakat paling seksi di Hollywood I rasa masih boleh terima la jugak, tapi ini masuk level "Donia". wkwkwkwkwk.. memang nak mencipta sejarah and nak mereka sahaja yang dikenali. puiiiii~

Actuaally I ta jeles.. sebelum buat entri ngokngok nih pun I buat research gak di Internet apa yang boleh membuatkan si Hemsworth nih boleh jadi lelaki paling seksi didunia.. lalu ku google..google...google.. memanglah layak cuma lain orang lain pendapatzzz. *malas na hurai*

Tapi, kalau mengikut pemerhatianku.... Ada banyak juga jejaka-jejaka yang paling seksi dan handsome dalam dunia ni, cuma bezanya ada yang ta dikenali dan juga dikenali.. heuheuheu. kalau dalam my Instagram tuh, I biasanya follow modeling lelaki dan perempuan (alamaks pecah rahsia), (lelaki) ramai je I tengok yang good looking, kalau Hemsworth boleh dapat title 'paling seksi' sebab badan dia ketul-ketul, nampak maskulin, helloooo... model2 lelaki dalam IG I tuh pun ada taw apa yang Hemsworth ada.. tinggi, badan ketul, nampak maskulin dan handsome.. semua hadoo !

Well, sorry lah kalau terbandingkan mereka2 diatas, dah nama nya duniakan.. so dunia lah yang ditekankan disini :p mampuss aku ayat berani matikks! lol

Still mereka sangat sure kah yang Chris Hemsworth nih antara lelaki paling seksi dalam dunia?? and once again, IDTS .. okay, juz wanna show you something ;p






























Wanita yang korang lihat diatas ini actually bukan wanita sebenar kay (ladyboy), nama dia is Nong Poy, trangender dari Thailand.. tapi serius memang cantik dan S.E.K.S.I .... so masih berkeras yang C.Hemsworth itu paling seksi di donia? hakhak... I know ia transgender, tapi tiada manusia yang mampu mengubah hormon-hormon kelelakian nya menjadi seorang wanita sejati. *if you know wht I mean* sorry tapi dia seorang yang lovely.. serius !

hensom idokk??

So, I rasa ta payah lah kan nobat-nobat siapa yang paling hot, paling cantik, paling seksi, paling pintar or anything lah.. buat orang lain rasa insecure ssaaajerwww.. lol , and once you kena ingat gk, kalau kita rasa diri kita paling hebat (cantik, pintar,etc) maka ada lagi yang terhebat diluar sana.. if you know what I mean. eceh! So, simpan diam-diam dalam hati udah lerrr . ta yah heboh satu donia lol. sebagai contoh.....

 "ehem,,ehemm... kau lah palingg seksi dihati ku, Kris." *bisik dalam hati*

statsu: 'beauty is in the eye of the beholder'

10 comments:

  1. tak minat sangat Hemsworth sebab tak kenal dia lgi kuikuikui.. XDD
    ye ke dia paling seksi? ahahaha :3

    Misaki dah agak dah.. muka Thai transgender.. mwehehehe.. tapi I like Thai <3
    pernah tengok satu movie yg Poi berlakon... :D

    gambar yg ketiga tuh, bagi Misaki tak hensem tapi cantik sbb muka dia macam anak patung yang macam dekat mall :) especially that eyes :) beautiful ^__^

    ahahahaha Kris mmg hensem ^__^ mwehehehe... *culik kris from Fina*

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita pon ta minat, heuheu.. a,ah, dia yg (konon) paling seksi dalam dunia nih.. hahaha

      alamaks, ta jadi surprise kita ;p, tapi memang cantikkan Poy nih, ehh... yg dalam movie chinese tu ke? haha.. cuma suara dia slack sikit kan.. heuwheuw

      gambar ketiga yg muka lelaki tu ke ? kalau 'iya' , a ah. muka dia cam patung, patung BJD... hensem dan canteksss. lol ;p

      arghhhhh.. ta boleyhhhh! abams Kris Fina punya ahahaahaha *tarik Kris balik masuk lam bag Nike* :P

      Delete
    2. ahahahha konon je lah? bwahahaha.. sexy lagi Levi ye dak? :D

      XD ha'ah Poy mmg cantik... tak tgok gi cite tuh, Misaki tgok cite With love (tapi tak ingat dah pasal apa) ahaha XDD ha'ah suara dia slack sikit :3 dia ada suara girl tapi ermm camne nak cakap eik ahahhaa..

      ha'ah yg muka laki tuh.. betul2... mcm patung BJD :D ahahahahaha...

      takpe2.. dun worry Fina.. Kris, Misaki minat kening dia je kekeke :3 oops jangan marah.. :D

      Delete
    3. a ah, konon jer, heuheuheuw

      Oh, mcm fina tgk trailer dia kt youtube,, drama kowt. .. haha, saya faham, suara dia cm gegirl tp msh ada cmpur suara lelaki kan? hehek

      kan3x.. lawa gilaa... muka cm porcelain doll :D

      hahahaa.. ta marah funnn :P :P .. a ah, kening dia lawa.. hekhek ^_^

      Delete
    4. ahaha XD

      ha'ah betul.. suara perempuan tapi ada sifat dia lagi.. mwahahaha..

      yups.. exactly my thought.. XD

      fuhh.. lega :3 Misaki suka org yg kening cantik, and suara deep, mata lawa :3
      and sexy urmm.. ok just joke.. mwahahaha..

      Delete
  2. hahahahah...betul fina, beauty lies in the eyes of beholder kan...akak xrasa CH tuh hot pon.... maybe sebab dalam banyak2 super hero, akak paling xsuke thor kot...ehehhehe :D yang transgender tuh comel giler! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul-betul... saya pun ta minat Thor . heuheu

      Delete
  3. Setujuu ! yang last tuu laa paling seksi , ekekek ~

    ReplyDelete