Monday, 29 December 2014

#2. Instaaakes.....

Hi myblog...

Penat seh. Asyik jaga instagram, sekarang penyakit dia datang lagi, that's why selama nih I private kan my acc IG bukan sebab atas dasar privasi kah apa, tapi atas dasar 'following', I tasuka ada user follow I pastu unfollow seperti daku ini ibarat sebatang ranting pohon yang burung boleh stay sekejap untuk berteduh dan terbang pergi meninggalkan aku. Ouchh.. Big No! jangan jadi bullsheet yah!! dah aku upload pic alam semula jadi, kartun dan japans stuff yang sah2 bukan taste kalian please, Jangan Follow!

Marah benar ni wkwkwkwk.. sudah laa, marah sini bukan mereka taw pun. Oh yah, back 2 point, my IG ni ada penyakit, yaito penyakit memfollow profile orang secara random, amboi2x mentang2 lah aku nih jenis random my IG pun tumpang sekaki jd random. huhuhu.. Serius, terkejut I taw bila check dashbod IG ..

Check-check saja ada women half naked tayang booty on my skrin.. aww..aww. scroll lagi, ada boobies aww..aww.. scroll lagy ada G-String..awww ,  I scroll lagy ada wajah white men sebaya Justin bieber. Sabar-sabar, apa dah jadi dengan my IG nih.. I skroll lagy then appear white chicks dalam keadaan ber-parti (tipikal western teens) , skroll lagy tetiba ada Pak Arobs.. Walaweyhh, ini dah lebih woi.... Seingatnya, I memang ta pernah follow mereka-mereka ini semua, then kenapa tetiba boleh ter'follow' nih. Haishhh. Geram I ! dari 198 unfollow punya unfollow kurang to 180.. Sory, itu bukan kerelaan hati I yang follow mereka so I without a doubt terus unfollow mereka, tapi ada 2-3 orang jugala I follow terus sebab life diorang menarik perhatian dan matang, dan yang Pak Arobs tuh pun kita follo terus gk sebab encem baik! wkwkwkwk ;p

And apa yang lebih menarik nih satu daripada mereka adalah seorang ahli fitness, entah corret or not tapi dia punya nnicknems ada 'fit' and his body wa cakap lu memang perghhhh.. Fit and muscle, sangat menggoda I. 



*berliur campur konfius*



Kiwi, badam, pisang..


Smoothie fruiteee





Frozen raspberry, unknown, and peanut butterr..




Kekadang I confused+aneh ngan pemakanan org futtih.. tp nmpak healthy.. love it!

Delima mungkin, mint, blueberry+kiwi +raspberri..

Lupa nama benda nih..


Dragonfuit+raspebrii



















amacam? yummy isnt ?? Hehe.. ekceli I bukannya terliur sangat lihat pics above itu tapi I only love fruits bcoz its color.. sangat cantik dan ceria. Juz love it :)

status: all these pics arent mine .. automatic credit to OWNER

No comments:

Post a Comment