Tuesday, 5 May 2015

life couldnt get better!

klu x silap 4 tahun lepas I one of the fans of SuJu, dan lagu mereka yg asyik aku dok repeat peat peat is Life could get better bia pun sebutan dioghang better jadi 'beddohh' aku still minat, so tadi I dengar balik , baru la aku perasan yang selama ini my current life is getting worsse than befurrrrrrr... [berdasarkan umur]

so nampaknya lama aku x menaip aku luah disini aja lah malas nak ambik catatan harian macam orang putih. heuehuheu..

ok sebab apa makin teruk? i still jobless, no money no friend no job no bf, pendek kata "saya budak yang tak punya apa2''.

I AM LOSER gaisssss.....!!

seriously saya langsung tak punya apa2. kalau kat jepun nih i punya level hidup nih kan dah boleh buat excuse to commit suicide keyhhhh! tapi itu diorang not me.. heuheu,, saya takkan mengalah.. (ayat cliche)

dan pada tahun 2015 ini I masih x tahu apa yang I nak, im lost, sekejap nak itu, next nak ini, xda pendirian dan identiti. kejap2 I rasa boring dan give up. yeah, itu lah yang aku selalu buat, buat lepas dah boring , aku akan berhenti, tak pernah fokus. maybe i need someone yang boleh guide kan aku untuk cari apa sebenarnya yang aku inginkan.. tapi idk lah...

orang kata aku sorang yang tiada cita2, or takda matlamat hidup.. tapi aku ada taste and sense maah.. I cuba cari apa yang aku boleh buat dan minat, tapi sukar untuk melaksanakan nya since I xda ada bakat melukis dan kurang mahir or less experiance dalam course tuh.. duit juga salah satu hal nya

but entahlah.. hard to eksplen, im sucked mannn.. so, this year I still an assh0l3333333.. n3v3r changes maaahh.. still loserrr cam hari2 biasa, tunggu lah next year.. apa pula my status..

gudbaiiiiii... saja mengisi masa lapang... :*